Milik wordt gekeurd in Turijn, Juve-transfer Memphis definitief van de baan

Foto: Milik wordt gekeurd in Turijn, Juve-transfer Memphis definitief van de baan

Juventus heeft nog geen definitieve beslissing genomen in de zoektocht naar een nieuwe spits. Memphis Depay blijft daarmee een optie in Turijn. 

Verschillende media stellen dat Juventus voor Arek Milik heeft gekozen als nieuwe spits. Transferspecialist Fabrizio Romano meldt dat er een gesprek gepland staat tussen de Italiaanse topclub en het management van de Poolse spits. Ook dient er nog een definitief akkoord te worden bereikt met Olympique Marseille. 

Romano meldt dat er een huursom van twee miljoen euro plus optie tot koop (geen verplichting) is voorgesteld door Juventus. De komende dagen moet blijken of Milik en Marseille akkoord gaan. Tot die tijd wacht Memphis nog altijd op een definitieve reactie vanuit Turijn. 

UPDATE 25/08 17u

Memphis Depay lijkt een overstap naar Juventus op zijn buik te kunnen schrijven. Arek Milik is inmiddels geland in Turijn, waar De Oude Dame zelf ook melding van maakt via de officiële kanalen. De Pool wordt later vandaag gekeurd door de Italiaanse recordkampioen. Als daar geen problemen aan het ligt komen, zal de international zijn terugkeer naar ‘het land van de laars’ bezegelen.

FC Barcelona was akkoord over een transfervrije overstap van Memphis naar Juventus. De Oranje-international zou qua persoonlijke eisen echter te hoog in de boom hebben gezeten, waardoor Juve doorschakelde naar oud-Ajacied Milik. De Pool zal op huurbasis overkomen van Olympique Marseille, volgend jaar treedt een verplichte optie tot koop in werking. Naar verluidt gaat dit om een transfersom van acht miljoen euro.

TIP: 2.38 als Juventus van AS Roma weet te winnen!

Blijft Memphis dan bij Barça?

  • Ja, toch wel
  • Nee, hij vindt nog een andere club
32+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie