‘Messi is een mislukking: Argentinië wint WK’s met doping en vuile streken’

Foto: ‘Messi is een mislukking: Argentinië wint WK’s met doping en vuile streken’

In Mexico is men niet erg te spreken over wereldkampioen Argentinië en sterspeler Lionel Messi. Sinds El Tri in de groepsfase door onder meer Argentinië werd uitgeschakeld, is Messi de gebeten land aldaar. Zo ook bij commentator Alvaro Morales van Futbol Picante, op ESPN.

Morales stelt dat Pelé ‘Messi uitlacht, met drie wereldtitels’. “Argentinië won in 1978 door schandalige en schaamteloze beslissingen”, foetert de Mexicaanse commentator gepassioneerd. “In 1986 won het land met een gedopeerde en valse Diego Armando Maradona, die doelpunten met zijn handen maakte (‘Hand van God’ in kwartfinale tegen Engeland, red.).”

Messi

“En in 2022 krijgt ‘Messietje’ zijn eerste en enige wereldtitel. Dat is een mislukking, want Pelé lacht hem uit met drie wereldtitels op zak.” Tot slot haalt Morales ook nog even uit naar de Argentijnse bondscoach van Mexico, ‘Tata’ Martinez. “Ik wil Gerardo Martino publiekelijk feliciteren. Dankzij zijn inzet heeft Argentinië niet meer verloren sinds het duel met Mexico.”

“Ik feliciteer je, Tata, met de tactische wijze waarop je de wedstrijd met Argentinië cadeau gaf. Tot slot wil ik ook de VAR en alle arbiters feliciteren die strafschoppen toekenden aan Argentinië. Ze wilden Messi het WK zien winnen.”

Prolongeert Argentinië in 2026 de WK-titel?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Eens met Morales?

  • Ja
  • Nee
7900+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie