‘Manchester United kan gewilde naam doorstrepen’

Foto: ‘Manchester United kan gewilde naam doorstrepen’

Manchester United kan het aantrekken van Evan Ferguson aankomende zomer vergeten. De Ierse aanvaller heeft namelijk bij Brighton & Hove Albion een nieuw contract ondertekend, zo meldt de Premier League-club.

Contractverlenging voor Ferguson

Brighton nam Ferguson in de winter van 2021 over van Bohemians FC en zag hem de laatste jaren een stormachtige ontwikkeling doormaken. Dit seizoen krijgt hij steeds meer speelminuten in het eerste team en maakte hij tijdens de wedstrijden een uitstekende indruk met onder meer veelbelovende statistieken.

Het 18-jarige talent kwam dit voetbaljaar vooralsnog in 13 wedstrijden voor de Engelse club in actie en wist daarin 4 doelpunten op zijn naam te zetten. Aankomend seizoen moet voor Ferguson zijn definitieve doorbraak in de Premier League volgen, waardoor Brighton besloot om met hem om de tafel te gaan zitten om het over een contractverlenging te hebben.

Slecht nieuws voor Manchester United

De nieuwe verbintenis van Ferguson loopt tot medio 2028, wat slecht nieuws is voor Manchester United. Eerder kwam onder meer The Athletic met het nieuws naar buiten dat Erik ten Hag zeer gecharmeerd was van de jongeling en dat hij hem graag naar Manchester wilde halen. De Ierse spits zou daarbij de tijd krijgen om te wennen aan het niveau.

Door de contractverlenging van Ferguson moet Manchester United echter doorschakelen en op zoek gaan naar alternatieven. Naar verluidt zijn Harry Kane en Victor Osimhen momenteel het meest in beeld om komende zomer naar de club te komen. Beide spelers zullen echter een hoge transfersom met zich meebrengen.

Wint Manchester United van Tottenham Hotspur?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Gaat Ferguson de top halen?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, ik verwacht het niet
132+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie