Madueke vindt draai bij Chelsea: ‘Zijn concurrenten moeten vrezen’

Foto: Madueke vindt draai bij Chelsea: ‘Zijn concurrenten moeten vrezen’

Noni Madueke is los bij Chelsea. De oud-PSV’er bewees zijn club deze week een zeer goede dienst met twee belangrijke goals. De treffer zaterdag tegen Luton Town was van grote schoonheid.

Oud-PSV’er twee duels op rij zeer belangrijk

Bij het dolende Chelsea kwam Madueke dit seizoen tot deze week maar weinig in het stuk voor. De Engelse aanvaller moest het vooral doen met spaarzame invalbeurten en had te maken met verschillende kleine blessures. Midweeks was hij belangrijk door in de slotfase de Londenaren tegen stadsgenoot Crystal Palace hoogstpersoonlijk de drie punten te bezorgen. Manager Mauricio Pochettino beloonde de vleugelflitser tegen Luton Town (2-3 winst) met een basisplaats, en kreeg daar zeker geen spijt van.

Concurrenten Raheem Sterling en Mykhailo Mudruk bleven heel de wedstrijd op de bank. The Athletic stelt dat zijn moeten vrezen voor hun plek. “Zijn doelpunt was van pure klasse. Zijn glimlach na het laatste fluitsignaal sprak boekdelen.”

“Dit was een broodnodige boost voor zijn zelfvertrouwen. Door de jeugdinternational te belonen voor zijn aandeel in de wedstrijd tegen Crystal Palace, gaf Pochettino een signaal af dat hij een belangrijke rol voor hem ziet weggelegd in de tweede seizoenshelft”, schreef het medium.

Reactie Madueke

Madueke toonde zich na afloop van het duel met Luton dankbaar. “Elke keer als ik met rechts schiet, probeer ik hem zo zuiver mogelijk te raken”, vertelde hij bij BBC. “Ik heb het gevoel dat ze bang waren dat ik naar binnen zou komen, vandaar mijn schot met rechts.” Madueke maakte een jaar geleden de overstap van PSV naar Chelsea voor 35 miljoen euro.

Gaat Madueke nu echt doorbreken bij Chelsea?

  • 100%!
  • Dat denk ik niet…
100+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie