Madueke met doelpunt belangrijk voor Chelsea

Foto: Madueke met doelpunt belangrijk voor Chelsea

Chelsea staat er niet al te best voor in de Premier League, maar heeft op zaterdagmiddag wel weten te winnen van Luton Town. Dat ging met enige pijn en moeite, want het werd 2-3 voor The Blues, voor wie Noni Madueke een doelpunt maakte.

Luton Town-Chelsea 2-3

Eigenlijk was het Luton dat het best aan de wedstrijd begon, maar de aanvalsgolven van de thuisploeg leverden geen doelpunt op. Aan de andere kant van het veld was het echter wel raak, want het was Cole Palmer die een pass onderschepte en goalie Thomas Kaminski klopte.

Dat was een welkom steuntje in de rug van Chelsea, dat steeds beter in zijn spel kwam én de marge naar twee tilde: Madueke, die de laatste tijd wordt gelinkt aan een vertrek van Stamford Bridge, toverde de tweede treffer van de dag op het scorebord met een hard en zuiver schot.

Billenknijpen

Na de pauze bleef het spelbeeld hetzelfde: The Blues drongen aan en The Hatters stonden met de rug tegen de muur. De 0-3 kon niet uitblijven en uiteindelijk was het Palmer die de wedstrijd besliste. Al werd het nog wel enigszins penibel voor de mannen van oefenmeester Mauricio Pochettino. Na de 1-3 van Ross Barkley was er nog geen vuiltje aan de lucht, maar de 2-3 van Elijah Adebayo zorgde ervoor dat Chelsea toch billenknijpend richting het laatste fluitsignaal ging. Toch wonnen de Londenaren.

Scoreverloop: 0-1 (12′) C. Palmer, 0-2 (37′) N. Madueke, 0-3 (70′) C. Palmer, 1-3 (80′) R. Barkley, 2-3 (87′) E. Adebayo

Verovert Chelsea een CL-ticket?

  • Ik zie het gebeuren
  • Ik zie het niet gebeuren
33+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie