Linssen hoopt op transfer: “Fantastische jongen”

Foto: Linssen hoopt op transfer: “Fantastische jongen”

Feyenoord-aanvaller Bryan Linssen ziet een hereniging met Riechedly Bazoer helemaal zitten. De Rotterdammers hebben concrete belangstelling voor de sterkhouder van Vitesse.

De Limburger speelde in Arnhem samen met Bazoer, die hij naar eigen zeggen ‘heel erg graag’ mag. “Het is een fantastische jongen en hij kan ontzettend goed voetballen. Ik heb fijn met hem samengewerkt bij Vitesse, we zullen het wel zien”, zo laat Linssen optekenen in gesprek met RTV Rijnmond.

Ongeacht de ontwikkelingen rond Bazoer wil Linssen het succes van 2021 doortrekken. “Het heeft mij niet verbaasd dat we het zo goed doen, omdat er kwaliteit in de groep zit. Door de buitenwereld wordt dat kleiner gemaakt, maar wij weten waar we toe in staat zijn. De trainer heeft het fantastisch neergezet en het is ook echt genieten als je een wedstrijd speelt.”

Corona

De 31-jarige Linssen zag het trainingskamp in Zuid-Spanje op de valreep geannuleerd worden. Hij haalt er zijn schouders over op. “We weten hoe het ervoor staat met corona in Nederland en eigenlijk de hele wereld. Dat kan je er wel mee leven als je ziet wat er allemaal gaande is.”

De Feyenoord-topscorer weet dat er in verschillende landen veel duels worden afgelast. Zorgen maakt hij zich niet. “Maar je ziet wel dat het niet goed gaat, bijna bij alle clubs is wel iets aan de hand. Dat ziet er niet positief uit. Ik ben alert en leef in een vaste dubbel. Ik doe niets, ik tank de auto en doe boodschappen. Dat is het.”

Wint Feyenoord van Vitesse? Win 1.45 keer je inleg bij bet365!

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Feyenoord SoccerNews (@feyenoord_soccernews)

Komt dit rond?

  • Ja
  • Nee
906+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie