‘Leonardo van NAC Breda naar Tottenham’

Soccernews

[img align=left]uploads/leonardo[/img]NAC aanvaller Leonardo Vitor Santiago speelt mogelijk vanaf januari in het shirt van Tottenham Hotspur, zo meldt de Engelse krant [i]The Guardian[/i]. Hierdoor zou de club van Martin Jol onder meer Arsenal, Wigan Athlethic en Osasuna hebben afgetroefd.

Echter kan de transfer alleen doorgaan, wanneer Leonardo het bezit krijgt over een Nederlands paspoort. Aangezien hij als Braziliaan geen 75% van de gespeelde interlands van Brazilie heeft gespeeld, zou hij niet in aanmerking komen voor een Engelse werkvergunning. Als Nederlander zou hij wel in aanmerking komen voor een werkvergunning.

[i]Leo[/i] heeft zijn carrière bij NAC weer uit het slop weten te trekken. De rappe aanvaller kwam op zeer jeugdige leeftijd naar Nederland en kwam als grote revelatie binnen bij Feyenoord. Daar wist Leonardo zich, mede door zware blessures, niet goed door te ontwikkelen waarna hij begin 2006 moest vertrekken. NAC huurde de aanvaller van Feyenoord en sinds afgelopen zomer speelt Leonardo definitief voor de ploeg uit Breda. Omdat Leonardo slechts een éénjarig contract heeft én een ontsnappingsclausule van 750.000 euro zijn de [i]Spurs[/i] er als de kippen bij om Leonardo in te lijven.

0 Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie