Laporta waarschuwt concurrentie: “Wij zijn terug”

Foto: Laporta waarschuwt concurrentie: “Wij zijn terug”

FC Barcelona heeft Ferran Torres voor 55 miljoen euro overgenomen van Manchester City en bij de presentatie van de aanvaller in het Camp Nou-stadion kon voorzitter Joan Laporta het niet laten om de concurrentie eventjes te waarschuwen.

TIP: Jacks.nl is live en biedt zowel sportweddenschappen als een online casino aan. Waag een gokje bij Jack’s!

“Iedereen kan zich voorbereiden: wij zijn terug”, riep de preses van de Catalanen, die nóg meer wil bewerkstelligen op de winterse transfermarkt: “Heel snel zullen we de wederopstanding van Barcelona gaan beleven. We zijn bezig een team te bouwen van jonge spelers met een geweldige toekomst.”

Laporta vervolgt: “Ons doel is een geweldig team te bouwen. En als alles goed gaat, geloof ik dat het lukt. En ik geloof dat alles goed gaat. Iedereen in de wereld kan zich schrap zetten, want we zijn terug als grote speler op de transfermarkt.”

“Droom die uitkomt”

Barça-aanwinst Torres vertelt: “Spelen voor Barcelona zal voelen als een droom die uitkomt. Ik ben heel blij om hier te zijn. Toen Xavi me contacteerde, wilde ik niets liever dan hierheen komen.” Zijn oude werkgever City staat momenteel wel wat hoger aangeschreven dan de Catalanen… “City is al een van de beste ploegen, maar ik ben ambitieus. Het is een uitdaging Barca terug te brengen waar ze thuishoren.”

“Ooit ben ik naar City gegaan met in het achterhoofd terug te komen bij een van de grootste clubs in Spanje”, aldus de international van Spanje. “Dus toen Barcelona belde, hoefde ik niet twee keer na te denken.”

Volgens Laporta mogen we wel wat verwachten van de kersverse Barça-speler: “Dit is een spectaculaire aankoop. We bouwen aan een jong team met een geweldige toekomst. Met spelers als Ferran erbij zijn we goed op weg.”

Wint Barcelona de Europa League? De odd is 9.00!

Verwacht jij wel wat?

  • Ik zeker
  • Ik niet echt
89+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie