Kroatische club wil stunten: ‘Wij gaan Modric terughalen’

Foto: Kroatische club wil stunten: ‘Wij gaan Modric terughalen’

Bij Dinamo Zagreb kunnen ze Luka Modric niet loslaten. Voorzitter Vlatka Peras laat in gesprek met Index.hr weten dat hij deze winter een poging gaat doen Modric naar huis te halen.

‘Het zou logisch voor hem zijn om aan het eind van zijn carrière terug te keren bij Dinamo’

Modric begon zijn illustere carrière in de jeugd van Dinamo Zagreb. Nadat hij in de Kroatische hoofdstad furore maakte in het eerste elftal verdiende hij een transfer naar Tottenham Hotspur. Later vertrok de kleine middenvelder naar Real Madrid, waar hij vijfmaal de Champions League en een Ballon D’or won.

Het contract van Modric werd deze zomer nog met een jaar verlengd, maar voorzitter Peras ziet kansen. De afgelopen drie duels begon Modric op de reservebank. “Luka zit in zijn laatste contractjaar, dus ik ga hem in de winter natuurlijk bellen. Hoe zou Dinamo hem nou niet terug kunnen willen?”

“Ik kan niet zeggen dat ik zelf constant contact met Luka heb, maar ik ken zijn familie goed”, vult de voorzitter aan. “Het zou logisch voor hem zijn om aan het eind van zijn carrière terug te keren bij Dinamo, waarom niet? Wij gaan er in ieder geval alles aan doen om dat te laten gebeuren. Of dat genoeg is, zullen we zien”, besluit hij.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie