Kieft: “Dubbel geschenk uit de hemel voor Feyenoord”

Foto: Kieft: “Dubbel geschenk uit de hemel voor Feyenoord”

Wim Kieft kijkt uit naar de Conference League-finale van Feyenoord tegen AS Roma. De voetbalanalist is van mening dat dit derde Europese clubtoernooi wel degelijk een aanwinst is gebleken.

“Lang is gedaan alsof de Conference League niets voorstelt en dat viel te begrijpen als je zag welke clubs in de beginfase allemaal meededen aan dit derde Europese bekertoernooi. Maar nu Feyenoord de finale heeft bereikt, praat iedereen wel anders”, schrijft Kieft in De Telegraaf. “In deze eindfase zijn het trouwens voornamelijk clubs met naam zoals Feyenoord, maar tevens Olympique Marseille, Leicester City en AS Roma.”

Kieft noemt het toernooi ‘veel leuker dan gedacht’. “Zoals de finale AS Roma-Feyenoord natuurlijk een prachtig affiche is”, concludeert de oud-international. “Heel knap van Arne Slot om dit te bereiken met zijn team. Het budget haalt het niet bij die andere clubs, maar hij heeft spelers gekocht die goed bij zijn onderscheidende aanvallende speelstijl passen. Daarbij is de gehuurde Cyriel Dessers een schot in de roos.”

De voetbalanalist kan zeer genieten van dit Feyenoord. “En geheel volgens de Nederlandse traditie heeft Slot ook plaats ingeruimd voor de eigen talenten van Feyenoord. Als je toch ziet wat voor een ontwikkeling spelers als Kökcü, Malacia en Geertruida hebben doorgemaakt en waard zijn geworden, dan is de Conference League en de finale een dubbel geschenk uit de hemel voor Feyenoord.”

TIP: Wint Feyenoord van AS Roma? De odd is 3.05!

Heeft hij gelijk?

  • Ja
  • Nee
255+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie