Jans dreigt in te grijpen: “Ben pissig”

Foto: Jans dreigt in te grijpen: “Ben pissig”

FC Twente heeft zondag een 3-1 nederlaag geleden op bezoek bij PSV. Trainer Ron Jans dreigt maatregelen te nemen na wéér een tegenvallend resultaat in een uitwedstrijd.

PSV-uit verliezen is natuurlijk niet onoverkomelijk, maar stelt Jans tegenover ESPN: “Het was een wedstrijd waar voor ons meer in had gezeten. We hebben nog steeds de minste goals tegen in de Eredivisie, maar bij de eerste goal laten we Silva binnendoor komen en kan hij vrij binnen koppen.”

“In de tweede helft komen we geweldig uit de kleedkamer. Volgens mij was PSV het even kwijt”, refereert Jans aan de snelle 1-1. “We roken gewoon bloed. Maar dan krijg je een corner tegen en worden afspraken niet nagekomen, en kan De Jong de wedstrijd weer doen laten kantelen. Dat zijn de momenten waarop wedstrijden gewoon worden beslist en word je met een nederlaag naar huis gestuurd. Er had meer ingezeten.”

Onvrede is groot

Volgens Jans was de instelling ‘gewoon goed’, maar ging het regelmatig mis in balbezit. “Daar mag je wat meer eisen. Ik ben wel pissig omdat hier meer in had gezeten. Dat is meer het resultaat van de manier waarop je de goals gewoon weggeeft.”

“Er zijn een paar dingen, en ik vind dat dat al een paar wedstrijden zo is bij een paar spelers, dat beter moet. Anders moet je als trainer ook maar eens een keer ingrijpen. Maar direct na een wedstrijd moet je niet allemaal beslissingen nemen. Ik ben af en toe wel impulsief, maar heb geleerd dat je er betere een nachtje over kunt slapen”, aldus Jans.

Wint FC Twente met 3-1 van sc Heerenveen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Heeft Jans gelijk?

  • Ja
  • Nee
460+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie