Inter en Roma winnen simpel, Milan morst

Internazionale heeft dinsdagavond geen fout gemaakt in de Italiaanse Serie A. De formatie uit Milaan rekende in eigen stadion af met Cremonese: 3-1.

Trainer Simone Inzaghi deed in deze thuiswedstrijd een beroep op twee Oranje-internationals: Denzel Dumfries en Stefan de Vrij. Laatstgenoemde werd zodoende belast met het uitschakelen van de aanval van Cremonese, met voormalig Feyenoord-spits Cyriel Dessers in de gelederen.

Inter begon uitstekend aan de wedstrijd. De Italiaanse topclub hanteerde een hoog tempo en had voor rust een 2-0 voorsprong te pakken. Cremonese leidde de achterstand echter zelf in middels een dramatische counter, waarna Joaquin Correa in tweede instantie de 1-0 binnen kon tikken. Nicolo Barella zorgde fraai voor de derde goal.

In de tweede helft liep de voorsprong van Inter verder op. Lautaro Martínez tekende voor de 3-0 alvorens David Okereke de eer redde namens Cremonese.

Milan laat punten liggen

AC Milan liet daarentegen juist punten liggen. Vlak voor de aftrap bij Inter werd bekend dat de titelverdediger op bezoek bij Sassuolo op 0-0 was blijven steken. De thuisploeg kreeg zelfs de beste kans van de avond, maar Domenico Berardi stuitte vanaf elf meter op doelman Mike Maignan.

Dybala uitblinker bij Roma

AS Roma rekende eenvoudig af met promovendus Monza. Paulo Dybala nam de 1 en 2-0 voor zijn rekening in de Italiaanse hoofdstad, waar Roger Ibanez de eindstand op 3-0 bepaalde.

TIP: Wedden op Serie A-duels? Waag je gok via Unibet en win!