“Ik zal niet liegen: ik wil Elia hier ook heel graag zien”

Foto: “Ik zal niet liegen: ik wil Elia hier ook heel graag zien”

Er zijn verschillende clubs in de markt voor Eljero Elia, waaronder bijvoorbeeld FC Groningen, FC Twente en Fenerbahçe. Ook ADO Den Haag wil de routinier echter maar al te graag inlijven, zo benadrukt oefenmeester Aleksander Rankovic nog maar eens.

Voor de camera van FOX Sports zegt hij: “Je weet het nooit. Ik denk dat iedereen in Den Haag Elia heel graag wil zien. Ik zal niet liegen: ik wil Elia hier ook heel graag zien.” De beide partijen hebben al contact gehad met elkaar: “Natuurlijk, dat is ook bekend. Daar kan ik niet omheen. De mensen hier zijn bezig met hem.”

Volgens de Turkse media is Fenerbahçe zich ermee gaan bemoeien en de club uit Istanbul heeft financieel gezien veel meer te vertellen dan de Hagenaars: “Ik denk niet dat het om de centjes gaat. Als wij bij Elia het goede gevoel kunnen raken, dan maken wij denk ik wel een kans.”

Elia vertelde eerder over een mogelijke transfer naar ADO: “Ze hebben een hele mooie video voor mij gemaakt. Daar sprak echt heel veel waardering uit. Ze willen me heel graag hebben. Het zou het ideale plaatje kunnen zijn. We moeten kijken en praten wat mogelijk is. Over Mohammed Hamdi (technisch directeur, red.) heb ik alleen maar goede verhalen gehoord. Martin Jol (adviseur, red.) ken ik al heel lang. Toen ik naar HSV ging, vertrok hij helaas net. Rankovic heb ik als teamgenoot meegemaakt, heb ik veel van geleerd, is een voorbeeld voor mij geweest als prof.”

Maakt ADO kans?

  • Dat denk ik wel
  • Dat denk ik niet
297+ Votes

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie