‘Ihattaren hoeft in winter niet terug te komen bij Juventus’

Foto: ‘Ihattaren hoeft in winter niet terug te komen bij Juventus’

Mohamed Ihattaren keert deze winter niet terug bij Juventus. Dit terwijl de 20-jarige creatieveling wel eigendom is van de Italiaanse club. Het afgelopen jaar werd hij verhuurd aan Ajax, maar de Amsterdammers besloten de koopoptie niet te lichten.

Dit nieuws brengt journalist Mirko Di Natale, namens TuttoJuve. Hij weet dat Ihattaren geen kans krijgt bij Juventus, om zich te laten zien. Het is nog onduidelijk welke plan er dan wel is voor Ihattaren. “Mogelijk komt dat er in de komende dagen wel”, aldus Di Natale. Wellicht probeert Juve weer een club te vinden om de Marokkaanse Nederlander (tijdelijk) te stallen. Il Bianconeri lijkt met Ihattaren in de maag te zitten.

Nadat er geen toekomst meer was bij PSV, nam Juventus hem in de zomer van 2021 over. Ihattaren werd meteen verhuurd aan Sampdoria, maar daar speelde hij uiteindelijk geen enkele minuten. Ajax bood hem de kans na mislukte periode. Mede door verschillende incidenten verdween Ihattaren ook in Amsterdam uit beeld. Pogingen van Utrechters Gerald Vanenburg en Wesley Sneijder strandden. Na het jaar bij Ajax, besloot de Nederlands kampioen de koopoptie in het huurcontract niet te lichten.

Contract tot 2025

Ihattaren ligt tot medio 2025 vast in Turijn. Of de clubleiding hem ziet als interessante speler voor de toekomst is echter de vraag. Mede door het gebrek aan speelminuten en de soaps rond zijn persoon, lijkt er ook bij Juventus geen toekomst voor hem.


Wat kan Juventus het best doen met Ihattaren?

  • Opnieuw verhuren
  • Definitief van de hand doen
1811+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie