Hoongelach op Twitter na Instagram-post Dirk Kuijt over zijn dochter

Foto: Hoongelach op Twitter na Instagram-post Dirk Kuijt over zijn dochter

Op Twitter is Dirk Kuijt maandagavond aan de spreekwoordelijke schandpaal genageld na een Instagram-post over zijn dochter. De oud-international wilde laten blijken hoe trots hij is op zijn Noëlle na diens afstuderen, maar kon het daarbij ook niet laten om zelf even wat credits te oogsten.

‘Dankbaar dat ik je een opleiding op ASH én een college op Suffolk University kan bieden’

Kuijt kreeg na het winnen van het landskampioenschap al vaak de kritiek dat hij wel érg graag credits opeiste, en nu lijkt hij dat dus ook te doen omtrent het slagen van zijn dochter. De Katwijker schrijft: “Van harte gefeliciteerd met jouw graduation, Noëlle. Wat ben ik trots op jou dat je dit geheel op eigen kracht hebt bereikt. Hard werken, doorzetten en nooit opgeven. Als beloning mag je nu gaan studeren op de Suffolk University in Boston. Ik ben dankbaar dat ik je als jouw vader een opleiding op ASH én een college op Suffolk University kan bieden. Blijf zo doorgaan en geef nooit op!”

‘How can I make this about me’

ASH is een ontzettend dure internationale school in Wassenaar en Noëlle gaat nu naar de Suffolk University, eveneens erg duur. Twitteraars stellen vast dat Kuijt tussen neus en lippen door nog even laat blijken dat hij degene is die het onderwijs betaalt. Het bekende Twitter-account @HowCanIMakeThisAboutMe pikte de post al snel op en schrijft er bij: “Kan je ook gewoon tegen d’r zeggen, Kuyt..”

Kuijt probeert hier weer credits op te eisen

  • Eens
  • Oneens
803+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie