Hoever verlaat PSV alweer en keert terug naar Wolves

Foto: Hoever verlaat PSV alweer en keert terug naar Wolves

Het verblijf van verdediger Ki-Jana Hoever (21) bij PSV is van korte duur geweest. De verdediger werd door de Eindhovenaren gehuurd van Wolverhampton Wanderers, maar keert volgens Voetbal International nu alweer terug naar Engeland.

Hoever speelde in totaal tien wedstrijden voor de ploeg van trainer Ruud van Nistelrooy. Hij heeft nog een contract tot medio 2025 bij The Wolves die uitkomen in de Engelse Premier League. De verdediger speelde eerder in de jeugdopleiding bij Ajax.

Daar werd de Nederlander uiteindelijk weggeplukt door topclub Liverpool dat in hem een versterking voor de toekomst zag. Zover kwam het echter niet op Anfield, want Wolverhampton Wanderers kocht Hoever weg.

“Dit is hét moment voor mij”

In de voorbije zomer hing Hoever nog een positief verhaal op in gesprek met VI. “Als ik naar de ploeg kijk, word ik daar wel vrolijk van”, zei de rechtsback over zijn nieuwe tijdelijke werkgever. “Er is een goede mix van ervaring en jeugd. Een nieuw project? PSV heeft leuke spelers binnengehaald, maar ik heb niet per se het gevoel dat het iets nieuws is.”

De vleugelverdediger vertelde meermaals met Van Nistelrooy om de tafel te hebben gezeten: “Ik weet dat ik moet doen wat hij van me verwacht. Dat zijn de dingen waar ik goed in ben, die ik eerder noemde. Als ik mijn niveau haal en me verder ontwikkel, dan zit dat wel goed. Dit is het moment voor mij. Ik ben hongerig en wil me laten zien.”

Terechte beslissing?

  • Ja
  • Nee
173+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie