Hendriks afgemaakt door Perez: “Ongelooflijk”

Foto: Hendriks afgemaakt door Perez: “Ongelooflijk”

Kenneth Perez vindt het onbegrijpelijk dat Maurits Hendriks donderdagavond tijdens het duel met Olympique Marseille op de tribune te zien was. Dat vertelde hij tijdens zijn analyse op ESPN.

Kritiek op aanwezigheid Hendriks

Achter de schermen is er in Amsterdam een hoop onrust. Een extern bureau verricht momenteel namelijk een onderzoek naar de handelingen van Sven Mislintat. De Duitser haalde Borna Sosa aan het einde van de transferzomer naar de hoofdstad. Zijn nieuwe zaakwaarnemer heeft echter aandelen in het bedrijf van Mislintat.

Het is bepaald geen publiek geheim dat Hendriks een grote voorstander was van de komst van Mislintat en dat hij intern de Duitser altijd heeft verdedigd. Vanwege het onderzoek dat momenteel naar Mislintat plaatsvindt, heeft Ajax besloten dat de directeur de komende periode niet op de tribune mag plaatsnemen.

Hendriks was echter wel op het ereterras te zien met enkele andere bestuurders. Volgens Perez had hij solidair moeten zijn en ook de luwte moeten opzoeken. “Die zit er ook nog: dat is toch ongelooflijk? Maurits Hendriks, even serieus”, liet Perez weten. De Deen vindt dat men goed over Hendriks kan oordelen. “Ja, aan de hand van mensen die met hem te maken hebben gehad.”

Tegenvallende resultaten Ajax

De onrust vindt niet alleen in de bestuurskamer plaats, ook op het veld loopt het nog niet. Ajax wist donderdagavond opnieuw niet te winnen (3-3 gelijkspel tegen Olympique Marseille), staat twaalfde in de competitie en ontvangt zondagmiddag de regerend landskampioen Feyenoord. De club zal punten moeten halen om de druk te laten afnemen.

Moet Hendriks de luwte opzoeken?

  • Ja, absoluut
  • Nee, ik vind van niet
483+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie