Heerenveen-uitblinker twijfelt over potentiële droomtransfer

Foto: Heerenveen-uitblinker twijfelt over potentiële droomtransfer

Tot dusver draait sc Heerenveen onder aanvoering van coach Kees van Wonderen een uitstekend seizoen. Eén van de betere spelers de afgelopen maanden bij de Friezen is rechtsback Milan van Ewijk. En dat is ook in het buitenland opgevallen.

De 22-jarige Van Ewijk wordt bijvoorbeeld hardnekkig gelinkt aan Fulham FC, de huidige nummer zes van de Engelse Premier League. “Het is mooi om mee te maken”, reageert hij tegenover ESPN. “Het gevoel en het plan moet gewoon goed zijn. Ik ben een jongen die op het gevoel afgaat. Als Fulham niet bij me past, dan ga ik niet.”

Tussenstap binnen Eredivisie?

Van Ewijk benadrukt dat The Cottagers zich nog niet concreet gemeld hebben. “Het plan moet goed zijn, anders zit ik daar mijn tijd te verdoen.” Hij lijkt meer naar een tussenstap te neigen. “Het zou mooi zijn om me eerst ergens anders verder te ontwikkelen en dan vanuit daar misschien wel naar de Premier League of de Bundesliga te gaan. Gewoon stapje voor stapje.”

“Het kan anders ook zo zijn dat de stap te groot is. Dan val ik naar beneden en sta ik stil. Dan zit ik bijvoorbeeld ongelukkig in Engeland.” Al plaatst Van Ewijk tot slot de kanttekening: “Nee zeggen tegen zo’n club is lastig. Misschien is het wel het juiste moment om deze stap te maken. Ik weet het niet. Het is lastig.” In het verleden werd PSV al eens aan Van Ewijk gelinkt.

Van Ewijk is klaar voor Fulham

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet
221+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie