‘Hakim Ziyech maakt miljoenenklapper’

Foto: ‘Hakim Ziyech maakt miljoenenklapper’

Sportief gezien gaat het momenteel wat minder bij Hakim Ziyech, die bij Chelsea al mislukte en nu ook bij Galatasaray op de bank zit. Maar zakelijk en financieel gaat het wél lekker met de Marokkaan.

Oud-Ajacied maakt 3 miljoen euro winst op villa

Website BekendeBuren schrijft namelijk dat Ziyech zijn villa in Vinkeveen, die hij in 2020 voor ongeveer 4 miljoen euro heeft gekocht, door heeft verkocht met een megawinst: de linkspoot casht maar liefst 7 miljoen euro. Ziyech nam er een hypotheek van 4,5 miljoen euro op. “Dit betekent dus dat hij een winst maakt, o.b.v. de hypotheek, van bijna 2,5 miljoen euro. Kassa!”, klinkt het.

“Dit betekent dus dat hij een winst maakt, o.b.v. de hypotheek, van bijna 2,5 miljoen euro. Kassa! Maar wat krijgt de koper voor zijn geld?  Die koopt een villa met een woonoppervlakte van 515 vierkante meter, totaal tien kamers verdeelt over twee woonlagen, een thuisbioscoop, een verwarmd buitenzwembad met infinity pool met watervallen en een welness van maar liefst 71 vierkante meter. Plus een volledig uitgeruste keuken met alles erop en eraan. De villa ligt aan de Vinkenveense Plassen. Kortom; een echte droomvilla. Je zou de geluksvogel maar zijn!”

SNtertainment

SoccerNews staat nu niet alleen meer op het veld, naast het veld en op de tribune, maar we komen ook tot diep in de kleedkamer. Met SNtertainment weet jij het laatste voetbalentertainmentnieuws, Soccerjuice en bijzondere achtergronden. Zo ben jij écht van alles op de hoogte, tot in de slaapkamer.

Denk jij dat Ziyech ooit nog terugkeert als speler bij Ajax?

  • Ja
  • Nee
1954+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie