Guus Til baart opzien: “Toen ging hij zitten…”

Foto: Guus Til baart opzien: “Toen ging hij zitten…”

Guus Til worstelt met de grootste ‘voetballersmodus’: het verschil voor en achter de schermen. Die conclusie trekken de heren van de populaire Cor Potcast.

In de podcast worden allerlei interessante thema’s besproken. Ditmaal kwam ter sprake welke spelers het meest verschillen zodra zij worden geconfronteerd met de microfoon. “Ik zag laatst Bruno Martins Indi bij de NOS aanschuiven om het WK te analyseren. Wij hebben Bruno in de podcast gehad. Hij was heel relaxt, spontaan en open. Nog best ad rem ook, maar toen hij daar ging zitten was hij opeens weer de voetballer”, zo opent Maarten de Fockert.

“Dat gevoel heb ik bij Ibrahim Afellay ook”, vervolgt De Fockert. Spartaan Bart Vriends haakt in: “Sommigen hebben achter de schermen grootse verhalen, net zoals in de kleedkamer. Met stoute geintjes en dingetjes. Totdat de podcast begint, dan gaat het, zeker in het begin, over de training van afgelopen week en dat er volgende week weer een belangrijk resultaat geboekt moet gaan worden. Dat voetballersriedeltje. Het is echt ongekend.”

Guus Til is volgens Vriends en De Fockert de voetballer met de ‘ziekste’ voetballersmodus. “Het gesprek wat we voor de podcast hadden, was echt hartstikke gezellig. Hij had grootse verhalen en vond zus en vond zo. Toen ging hij zitten voor de podcast en was hij zoals je hem na de wedstrijd ziet. Hij begon over dat het wennen was bij z’n nieuwe club”, aldus De Fockert.

PSV landskampioen?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Begrijp je dat spelers zo handelen?

  • Ja
  • Nee
423+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie