‘Guardiola naar City-leiding’

Foto: ‘Guardiola naar City-leiding’

Pep Guardiola is inmiddels een begrip als trainer van Manchester City. De Spaanse trainer is sinds 2016 in dienst van The Citizens. Aan het einde van het seizoen loopt zijn contract af, waardoor de speculatie over zijn toekomst weer begint.

Guardiola heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij happy is bij City. De Spaanse oefenmeester heeft in zijn trainerscarrière echter al vaker bewezen dat dit geen voorwaarde is op contractverlenging.

Volgens Mundo Deportivo en Daily Mail ligt de toekomst van Guardiola mogelijk tóch bij Manchester City. Eerder werd er nog gespeculeerd dat Guardiola het clubvoetbal vaarwel zou zeggen en voor een bondscoachschap zou gaan. Dat lijkt er (nog) niet in te zitten voor de Spaanse trainer.

Pep Guardiola

Ten minste, als de onderhandelingen tussen Guardiola en de eigenaren van City goed verlopen. Volgens Mundo Deportivo reist Guardiola tijdens de WK-break af naar Abu Dhabi om zijn plannen voor de komende jaren te bespreken.

De vraag is wel hoeveel uitdaging Guardiola nog heeft in het Etihad Stadium. De Spaanse manager is nog altijd content in Manchester, maar heeft wellicht na vier landskampioenen in vijf jaar een andere uitdaging voor ogen. De Champions League-titel staat nog steeds torenhoog op de City-verlanglijst en zoals het er nu naar uit ziet, lijkt Guardiola ook voor het City-bestuur nog de juiste man op de juiste plek.

AC Milan
Tottenham
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 5 december 2022 22:33.

Gaat Guardiola zijn contract verlengen?

  • Ja
  • Nee
1334+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie