Griezmann deelt droom Mbappé: “Het is mijn doel”

Foto: Griezmann deelt droom Mbappé: “Het is mijn doel”

Antoine Griezmann werd afgelopen week nadrukkelijk in verband gebracht met een vertrek bij Atlético Madrid, maar zette zelf al snel een streep door een mogelijke transfer. De voetballer vertelde nog eens LaLiga te willen winnen, maar daarnaast vertelt de aanvaller nu nog een andere droom te hebben.

Griezmann wil naar de Spelen

Waar Kylian Mbappé eerder al aangaf komend seizoen mee te willen doen op de Olympische Spelen in Frankrijk, daar doet ook Griezmann nu een open sollicitatie. Tijdens een persmoment gaf de aanvaller aan ook graag volgend jaar deel te willen uitmaken van de Olympische selectie.

Elk land heeft de mogelijkheid om drie dispensatiespelers mee te nemen van boven de 23 jaar en Griezmann hoopt daar volgend jaar bij te zitten. “Als ik word opgeroepen, zou ik enorm mijn best doen om te mogen spelen. Het is een droom en een doel van mij.”

Drukke zomer wacht voor Griezmann

De Olympische Spelen beginnen kort na het EK, dat ook komend jaar weer plaatsvindt. De kans is groot dat Frankrijk zich daarvoor weet te plaatsen en dus ook Griezmann daar in actie komt. De Franse aanvaller wil echter graag op beide toernooien schitteren. Griezmann verloor bij Frankrijk zijn aanvoerdersband aan Mbappé, maar zegt daar geen problemen mee te hebben. “Het is een genot om met hem te spelen en hij weet dat we hem nodig hebben, zoals afgelopen WK. Wat hij in de finale deed, was niet normaal.” Mogelijk speelt het tweetal ook op de Spelen samen, ook al omdat de Franse Superster heeft aangegeven ook mee te willen doen.

Wie zou jij mee nemen naar de Spelen?

  • Mbappé
  • Griezmann
237+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie