Gravenberch en Mazraoui krijgen kans, St. Juste keert terug

Foto: Gravenberch en Mazraoui krijgen kans, St. Juste keert terug

Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui krijgen vanavond de kans om zich te laten zien bij Bayern München. Ook Matthijs de Ligt staat in het Champions League-treffen met Viktoria Plzen in de basis, terwijl Jeremiah St. Juste opnieuw probeert te winnen met Sporting Portugal.

Het verhaal van Gravenberch en Mazraoui is bekend: het duo stapte afgelopen zomer over van Ajax naar Bayern. Waar ze in Amsterdam tot de sterkhouders behoorden, komen ze er bij Der Rekordmeister weinig aan te pas. Gravenberch stond in de Bundesliga en in het miljardenbal nog niet aan de aftrap, terwijl Mazraoui moeite zou hebben om zich aan het niveau aan te passen. In de groep met verder FC Barcelona en Internazionale werd er voor het thuisduel met Plzen al gesuggereerd dat trainer Julian Nagelsmann zou rouleren. Dat komt uit, terwijl ook De Ligt het wederom in de basis mag proberen.

Olympique Marseille – Sporting Portugal

Bij het andere duel om 18.45 uur gaat het verrassende Sporting op bezoek in Marseille. De Portugezen kenden een waanzinnige start met overtuigende zeges op Eintracht Frankfurt (0-3) en Tottenham Hotspur (2-0). Jeremiah St. Juste viel in het duel met de Duitsers uit met een spierblessure. Afgelopen weekend maakte de Nederlandse verdediger zijn rentree met een invalbeurt, nu staat hij in Frankrijk aan de aftrap. L’OM verloor de eerste twee wedstrijden en dus zullen zij moeten winnen om de kans nog levend te houden.

TIP: 3.30 als Sporting ook wint in Marseille!

Gaan Gravenberch en Mazraoui hun kans pakken?

  • Zeker
  • Nah…
23+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie