‘God’ Zlatan doet bizarre uitspraak: ‘Frankrijk kan niet zonder mij’

Foto: ‘God’ Zlatan doet bizarre uitspraak: ‘Frankrijk kan niet zonder mij’

Zlatan Ibrahimovic heeft weer eens van zich laten horen. De aanvaller van AC Milan revalideert momenteel nog van een zware knieblessure, maar dat weerhield hem er niet van om zich kritisch uit te laten over het Franse voetbal. Volgens de Zweed is het voetbal in Frankrijk niets meer zonder Zlatan.

Tegenover CANAL+ laat Zlatan zich laatdunkend uit over het Franse voetbal. “Sinds ik Frankrijk heb verlaten, is alles ingestort. Er zijn geen interessante onderwerpen meer om over te praten. Frankrijk heeft mij nodig, maar ik heb Frankrijk niet nodig. Kijk, je hebt Mbappé, Neymar en Messi, maar dat is niet genoeg. Omdat jullie God niet hebben.”

Zlatan kende tussen 2012 en 2016 een zeer succesvolle periode bij Paris Saint-Germain. De aanvaller scoorde 156 doelpunten in 180 officiële wedstrijden en pakte maar liefst twaalf prijzen. Zo won Zlatan onder andere vier keer op rij de Ligue 1. De spits staat momenteel onder contract bij AC Milan, waar hij nog herstellende is van een knieblessure. De Zweed wordt niet eerder terugverwacht dan in het nieuwe kalenderjaar. De 41-jarige Zlatan heeft nog een contract tot medio 2023 bij de Rossoneri.

Lorient
Paris Saint-Germain
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 6 november 2022 12:55.

Moet Zlatan na dit seizoen een punt achter zijn loopbaan zetten?

  • Ja, het is wel mooi geweest
  • Nee, moet net zo lang doorgaan als hij dat zelf wil
142+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie