‘Geweldig nieuws voor Ten Hag: drie contractverlengingen in de maak’

Foto: ‘Geweldig nieuws voor Ten Hag: drie contractverlengingen in de maak’

Manchester United is achter de schermen druk bezig om het team voor de komende jaren zo sterk mogelijk te maken. De inspanningen werpen hun vruchten af, want Luke Shaw, Marcus Rashford én David de Gea lijken allemaal langer bij de club te blijven, zo meldt Sky Sports.

Gesprekken met Rashford en Shaw

Shaw lijkt de eerste speler te zijn die een langere verbintenis aangaat. Waar hij onder de vorige trainers nog veelal als linksback stond opgesteld, is hij na de komst van concurrent Tyrell Malacia steeds vaker centraal achterin komen te spelen. Erik ten Hag is naar verluidt zeer tevreden over zijn functioneren en ziet in hem dan ook een belangrijke speler.

Het moet de eerste stap zijn in een reeks contractverlengingen. Zo zit de clubleiding eveneens om de tafel met Rashford, die dit seizoen bij Manchester United een van de smaakmakers is. De Engelse topclub wil hem daarvoor belonen en een mooie aanbieding doen. Naar verluidt zijn beide partijen al in een vergevorderd stadium, waardoor ook hij langer lijkt te blijven.

Verlaagde aanbieding De Gea

Vervolgens wil Manchester United overgaan op De Gea. Wil de Spaanse doelverdediger in Manchester blijven dan moet hij echter wel genoegen nemen met een lager salaris. De Gea besloot volgens het Engelse medium het eerste bod af te slaan, maar dat zou niet wegnemen dat hij dolgraag bij zijn huidige werkgever wil blijven.

Gaat Manchester United binnen drie jaar de landstitel pakken?

  • Ja, zeker weten
  • Nee, ik denk het niet
107+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie