“Gerrard, Suárez en Agger voelen dat er hoop is met deze manier van werken”

Soccernews

Trainer Brendan Rodgers vraagt zich af hoeveel geduld Luis Suárez heeft. De oefenmeester van Liverpool wil graag naar een plek voor Champions League-voetbal, maar op dit moment lijkt de selectie niet sterk genoeg daarvoor.

Suárez tekende eerder een nieuw en langdurig contract bij Liverpool, maar de Uruguayaan maakt er geen geheim van Champions League te willen spelen. Voorlopig lijkt dat bij Liverpool ver weg, ziet ook Rodgers. De oefenmeester weet niet of Suárez vertrekt als Champions League-voetbal lang wegblijft op Anfield.

“Dat is iets wat je nooit kunt weten”, zei Rodgers tegen [i]Mail on Sunday[/i]. “De spelers moeten voelen dat er hoop is. Ik wil geen mensen die hier niet willen spelen, maar spelers als Gerrard, Agger en Suárez hebben zich verbonden aan de club. Zij voelen dat er hoop is met deze manier van werken.”

“De realiteit is dat wij de laatste jaren een team hebben die niet met de bovenste clubs mee kan draaien en het heeft de tijd nodig om dat wel te gaan doen. Ik geloof dat we bezig zijn op de juiste manier. Als je namelijk niet heel erg aan het investeren gaan, moet je een team gaan bouwen.”

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie