Gemeente Eindhoven: ‘Geen extra subsidie voor PSV’

Soccernews

[img align=left]uploads/psvstadion.jpg[/img]De gemeente Eindhoven heeft PSV laten weten de komende tijd niet mee te willen helpen om de hoge kosten van het Philips Stadion te verminderen. Het stadion bezorgd de club enorme hoge kosten waardoor PSV de laatste tijd veelal rode cijfers naar buiten moest brengen, met de hulp van de gemeente zou dit ongeveer vier miljoen euro af moeten nemen. Maar de gemeente Eindhoven heeft besloten niet op dit voorstel in te gaan, maar wil wel op andere manieren helpen om de kosten gedeeltelijk te dekken.

“De gemeente Amsterdam heeft, geloof ik, 28 procent van de Arena in handen en het Rotterdamse Havenbedrijf heeft een businessroom in de Kuip. Maar de garantstelling is de makkelijkste manier om ons te steunen. Bovendien lijkt het de gemeente niet veel te kosten.”

“In drie jaar tijd heeft de club een verlies van dertig miljoen geleden, dat kan zo niet verder. Natuurlijk hebben we ons weer voor de Champions League geplaatst, maar dat is alleen gunstig voor de korte termijn,” aldus PSV-voorzitter Westerhof teleurgesteld.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie