Geëmotioneerde Giroud op de bres voor gepest kind: “Dit breekt je hart”

Foto: Geëmotioneerde Giroud op de bres voor gepest kind: “Dit breekt je hart”

Oliver Giroud zet zich ook nadrukkelijk in voor maatschappelijke thema’s. De Franse spits van AC Milan spreekt zich fel uit tegen pesten, en nam het daarbij op voor een tienjarige jongen.

Giroud kreeg het sneue verhaal van Maël te horen en raakte geëmotioneerd. Het kind stopte met school, nadat hij herhaaldelijk gepest werd. “Een kind zou nooit van school moeten hoeven veranderen”, aldus de routinier tegenover het Italiaanse RTL.

“Als je zo’n kind hoort praten, breekt dat je hart”, vervolgde de routinier. De aanvaller nodigde Maël vervolgens uit bij een wedstrijd van AC Milan. Het jongetje kon Giroud ook persoonlijk ontmoeten en kreeg een video-boodschap van de Fransman.

Dapper

“Je bent erg dapper en ik bewonder je enorm”, sprak Giroud mooie woorden naar het kind. De vader van Maël reageerde dat de jongen ontroerd was en begon te huilen toen hij hoorde van de aanvaller. De piepjonge Maël werd al drie jaar lang dagelijks gepest. De dader is inmiddels van school gestuurd.

Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 8 maart 2023 20:55.

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie