Franse media: ‘Marseille kansloos zonder Payet’

Foto: Franse media: ‘Marseille kansloos zonder Payet’

De Franse media waren donderdagavond na afloop eensgezind over de uitschakeling van Olympique Marseille door Feyenoord. Volgens de kranten kon de Franse topclub geen moment een vuist maken en zag men het uitvallen van sterspeler Dimitri Payet als breekpunt in de wedstrijd.

L’Équipe zag een onmachtig Marseille tegen Feyenoord, dat niet verder kwam dan een frustrerende 0-0. “Defensief stond het veel beter dan vorige week, maar echt in verlegenheid kon Feyenoord niet worden gebracht door Olympique Marseille. Het Franse medium zag dat het uitvallen van Payet Marseille geen goed deed. “Zonder de uitgevallen Dimitri Payet ging er in technisch opzicht heel veel mis. Zo strandde L’OM voor de poorten van de finale.”

Marseille mist Payet

Ook de Franse krant La Provence zag het uitvallen van Payet als een groot gemis voor Marseille, dat in Arek Milik geen geschikte vervanger had. “Olympique Marseille deed er alles aan, maar in de eindfase ontbrak de precisie om de defensie van de Nederlandse ploeg te kraken. Arek Milik loste de geblesseerde Payet af, maar hij was onzichtbaar. Dit was een avond om snel te vergeten. Nu resten drie finales in de competitie om de Champions League te bereiken.” Ook Le Figaro zag het wegvallen van Payet als voornaamste oorzaak van de uitschakeling. “De spelers van Jorge Sampaoli kwamen gewoon tekort, waardoor Feyenoord met AS Roma mag strijden om de eindzege. Het lukte Olympique Marseille niet om openingen te vinden. Het sleutelmoment was het uitvallen van Payet, de man van zestien goals en dertien assists dit seizoen.”

TIP: Scoort Payet tegen Lorient? Pak 2.85 keer je inzet!

Was het uitvallen van Payet het sleutelmoment in de wedstrijd?

  • Ja
  • Nee
232+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie