‘Feyenoord zet tempo achter Dilrosun-transfer’

Foto: ‘Feyenoord zet tempo achter Dilrosun-transfer’

Het Italiaanse US Lecce is druk bezig om de komst van Javairô Dilrosun in orde te maken. De nummer dertien van de Serie A heeft Feyenoord gevraagd om een huurdeal met optie tot koop. Feyenoord zou dat aanbod sterk overwegen.

SN Betrouwbaarheidsmeter:

Laag
Gemiddeld
Hoog

Dilrosun zou zelf zijn jawoord al hebben gegeven aan de Italiaanse ploeg

Het Feyenoordblog 1908.nl maakte eerder al bekend dat Lecce interesse had in de vleugelspeler. Echter geeft Lecce de voorkeur aan een huurtransfer, terwijl Feyenoord Dilrosun liever definitief ziet vertrekken. Zelf heeft Dilrosun zijn jawoord al gegeven, meldt SkySports Italia. Het is nu aan de clubs om de deal uit te werken.

De Italiaanse club hoopt dat Feyenoord instemt met een verhuurperiode van een half seizoen met een optie tot koop. Dit zou betekenen dat Dilrosun aan het einde van het seizoen definitief kan overstappen voor 3 miljoen euro — 1 miljoen minder dan wat Feyenoord voor de oud-speler van Hertha betaalde. Volgens berichtgeving onderhouden Feyenoord en Lecce voortdurend contact over de deal en verlopen de gesprekken momenteel positief.

Dilrosun staat sinds de zomer van 2022 onder contract bij Feyenoord, nadat de club 4 miljoen euro aan het Duitse Hertha BSC heeft betaald. In zijn eerste seizoen leverde hij met vijf doelpunten en vijf assists in 31 wedstrijden een bijdrage aan het winnen van de landstitel. Dit jaar doet trainer Arne Slot echter minder vaak een beroep op de enkelvoudig Oranje-international. Dilrosun heeft tot nu toe slechts acht keer gespeeld, voornamelijk als invaller. Desalniettemin had hij met een fraaie assist een belangrijk aandeel in de late overwinning op FC Volendam in de voorlaatste competitiewedstrijd voor de winterstop.

Jij mag de knoop doorhakken over deze transfer…

  • Je gaat akkoord met het huidige aanbod
  • Huur is oké, koopoptie miljoentje erbij
  • Alleen verkoop is mogelijk, minstens 5 miljoen!
597+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie