‘Feyenoord wil Twente beroven van sterkhouder’

Foto: ‘Feyenoord wil Twente beroven van sterkhouder’

Feyenoord wil in januari nog een paar versterkingen binnenhalen, met name voor in de breedte. En in dat kader is directeur Frank Arnesen nu in gesprek met FC Twente-verdediger Mees Hilgers.

Dat weet het doorgaans betrouwbare Feyenoord Transfermarkt te melden. Hilgers is een twintigjarige centrumverdediger die dit seizoen is doorgebroken onder coach Ron Jans, en inmiddels zelfs al één van de belangrijkste spelers in Enschede is geworden.

Onlangs sprak Hilgers nog in de TC Tubantia over de kans die hij krijgt van Jans, die hij onder diens voorganger Gonzalo García-García nooit kreeg. “Ik was ervan overtuigd dat ik het aan zou kunnen, maar ja: je moet geduld hebben. Onder de vorige trainer mochten we als jonge jongens mee op trainingskamp naar Spanje. Na afloop kregen we geen feedback of evaluatie. Dat vond ik vrij bizar en dat geeft wel aan dat je niet alles zelf in de hand hebt.”

Onder Jans verloopt dat een stuk soepeler. “Bij de huidige staf was het gevoel voor de jonge jongens vanaf de eerste dag heel anders. Er werd met je gesproken, je kreeg aandacht en feedback. Wat het allemaal wat makkelijker heeft gemaakt, is dat de jongens waarmee ik de hele jeugd heb samengespeeld, tegelijk bij het eerste kwamen. Je voelt je dan toch wat meer op je gemak.”

‘Opvolger Senesi’

De vraag is nu dus wel hoelang Hilgers nog bij Twente speelt, want naar verluidt heeft hij zelfs al een oriënterend gesprek met een delegatie van Feyenoord gehad. Mogelijk ziet men in hem de ideale opvolger van Marcos Senesi, die na dit seizoen vrijwel zeker een stap hogerop gaat maken.

Wint FC Twente zondag bij Go Ahead? 2.5x je inleg!

Zou Hilgers een goede versterking zijn voor Feyenoord?

  • Ja, dat denk ik wel
  • Nee, dat denk ik niet..
299+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie