‘Feyenoord wil Dessers halen zonder geld van fans’

Foto: ‘Feyenoord wil Dessers halen zonder geld van fans’

Feyenoord hoopt komende zomer Cyriel Dessers definitief over te kunnen nemen van RC Genk meldt De Telegraaf. De Rotterdammers moeten vier miljoen euro neertellen om de spits definitief naar De Kuip te halen.

Dessers wordt momenteel gehuurd van Genk, maar Feyenoord bedong een optie tot koop in het huurcontract. De Belgische aanvaller heeft zich bij de supporters van Feyenoord onsterfelijk gemaakt na zijn twee doelpunten tegen Olympique Marseille. Een aantal fans hebben zelfs een crowdfundingsactie opgestart om Feyenoord financieel te ondersteunen. Volgens De Telegraaf wil Feyenoord zonder hulp van supporters Dessers zien in te lijven en de koopoptie lichten in het huurcontract.

Slot prijst Feyenoord-fans

Feyenoord-trainer Arne Slot vindt het geweldig hoe de Feyenoord-fans ermee bezig zijn, maar ziet ook dat de actie weinig zin heeft. “Het geeft aan hoe extreem deze supporters meeleven en hoe extreem ze hem als spits waarderen. Het is ook hartstikke mooi dat er al meer dan 25.000 euro is gestort, als ik het goed begrijp. Dat ze hun zelf verdiende geld aan Dessers willen besteden. Echt een mooie actie, maar het heeft geen kans van slagen. Juridisch, fiscaal en regeltechnisch is dit allemaal echt onmogelijk.” Slot hoopt dat de transfer alsnog via een andere manier wel tot stand kan komen. “Ik hoop dat dit navolging krijg bij die veel meer vermogende mannen.”

TIP: Scoort Dessers ook in Marseille? Pak 3.00 keer je inzet!

Moet Feyenoord vier miljoen betalen voor Dessers?

  • Ja
  • Nee
178+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie