Feyenoord-talent geniet van debuut in De Kuip

Foto: Feyenoord-talent geniet van debuut in De Kuip

Arne Slot gebruikte de wedstrijd tegen Villarreal onder meer om enkele spelers in De Kuip te laten debuteren. Een van de spelers die op het veld mocht verschijnen, was Gjivai Zechiël. De 19-jarige aanvallende middenvelder stond na afloop trots Feyenoord Media te woord.

Enthousiasme over Zechiël

Het talent mocht in de voorbereiding op het nieuwe seizoen bij het eerste team aansluiten en kreeg zo de mogelijkheid om zichzelf aan de technische staf van Feyenoord te laten zien. Dat Zechiël keihard werkte en in oefenduels zijn best deed om beter te worden, werd door Slot beloond met een invalbeurt.

“Het zijn mijn eerste minuten in De Kuip. Best wel kippenvel”, vertelt de middenvelder. “Ik ben een relaxte jongen, maar ik voelde gezonde spanning. Je weet hoe De Kuip is: het gekste en mooiste stadion van Nederland. Ik zat er lekker in voor mijn gevoel. Het ging niet verkeerd. Het moet natuurlijk nog beter, maar ik mag niet klagen.”

Zechiël kreeg zelfs nog de mogelijkheid om een doelpunt te maken. “Dan wil je natuurlijk scoren, als je zelf kansen creëert. We pakten de bal goed af als team. Ik dribbelde en dribbelde en toen kwam ik op de zestien en schoot ik. Misschien, als ik iets rustiger blijf, zit hij er wel in. Daar moeten we naartoe werken.”

Gelijkspel Feyenoord en Villarreal

De Rotterdammers kwamen aan het einde van de eerste helft via een schitterend doelpunt van Étienne Capoue op achterstand te staan, waarna Alireza Jahanbakhsh na 52 minuten spelen een strafschop raakschoot en de 1-1 eindstand op het scorebord kwam te staan. Zechiël mocht 45 minuten meedoen.

Pakt Zechiël dit seizoen bij Feyenoord een basisplek?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
365+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie