Feyenoord sluit jaar goed af tegen Willem II: 6-1

Soccernews

[img align=left]uploads/logo eredivisie[/img]Feyenoord heeft het voetbaljaar 2005 met een erg goed gevoel afgesloten. De Rotterdammers wonnen de confrontatie met Willem II erg eenvoudig. Vooraf werd gedacht dat de Rotterdammers wel moeite zouden hebben met het tobbende Willem II vanwege de matige resultaten tegen mindere ploegen als RBC Roosendaal en ADO Den Haag. Maar in de blessuretijd van de 1e helft was het Dirk Kuijt die Feyenoord op een verdiende 1-0 voorsprong zette, de Rotterdammers kregen vele kansen voor rust maar wisten deze niet te verzilveren.

Na de rust ging er een knop om bij het team van Erwin Koeman. Het aantal kansen bleef hetzelfde, maar het doelpuntentotaal werd uitgebreidt. In een tijdsbestek liepen de Rotterdammers uit van 1-0 naar 6-1. Het waren Sebastian Pardo, Salomon Kalou, nogmaals Kalou en nog 2 keer Dirk Kuijt die de Rotterdamse treffers verzorgden. Het doelpunten van Willem II’er Martijn Reuser was slechts voor de statistieken.

Bij de thuisclub viel keeper Patrick Lodewijks in de 2e helft uit met een blessure, hij werd vervangen door 2e keeper Maikel Aerts. Feyenoord sluit het jaar af als de (gedeelde) nummer 2 van de Nederlandse Eredivisie, vanwege het gelijke spel van PSV vanavond tegen FC Twente (1-1) komt Feyenoord op 1 punt van de Eindhovenaren. Morgen komt AZ nog in actie, de Alkmaarders kunnen op gelijke hoogte komen met Feyenoord wanneer er gewonnen wordt van ADO Den Haag.

[b]Feyenoord – Willem II: [u]6-1[/u][/b]
[img align=left]uploads/goal[/img]: [i]1-0 Dirk Kuijt (’45+2)
[img align=left]uploads/goal[/img]: 2-0 Sebastian Pardo (’50)
[img align=left]uploads/goal[/img]: 3-0 Salomon Kalou (’61)
[img align=left]uploads/goal[/img]: 3-1 Martijn Reuser (’67)
[img align=left]uploads/goal[/img]: 4-1 Salomon Kalou (’69)
[img align=left]uploads/goal[/img]: 5-1 Dirk Kuijt (’75)
[img align=left]uploads/goal[/img]: 6-1 Dirk Kuijt (’78)
[img align=left]uploads/geel[/img]: Östlund (Feyenoord) Smit, Van Nieuwstadt, Reuser (Willem II)[/i]

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie