‘Feyenoord ontkomt niet aan contractvoorstel Dessers’

Foto: ‘Feyenoord ontkomt niet aan contractvoorstel Dessers’

Dat Cyriel Dessers is uitgegroeid tot absolute held in De Kuip is afgelopen week maar weer eens heel duidelijk geworden. De gehuurde Belgische spits maakte twee goals voor Feyenoord in de met 3-2 gewonnen halve finale van de Conference League tegen Olympique Marseille.

Zo kwam Dessers op alweer tien treffers in elf wedstrijden tijdens dit Europese seizoen. De fans zijn unaniem: de aanvaller moet ook volgend seizoen nog in het shirt van Feyenoord spelen. De club hikt nog wel aan tegen de vier miljoen euro afkoopsom, die het dan moet overmaken naar zijn werkgever RC Genk. Toch laat voetbaljournalist Sjoerd Mossou weten in de voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad dat Feyenoord er niet aan ontkomt om de spits een aanbieding te doen. “Je ontkomt er niet aan om Dessers een contract aan te bieden. Stel je voor, als hij je naar de finale van de Conference League schiet en dan op kantoor zeggen: vier miljoen vinden we te duur. Dat kan eigenlijk niet”

Crowdfundingsactie

Ondertussen heeft De Facebook-groep ‘Feyenoord Factory’  al een crowdfundingsactie opgestart. Daarmee hoopt het één miljoen euro op te halen, zodat het voor de Rotterdamse leiding net iets makkelijker wordt Dessers een contract aan te bieden. Dessers heeft zelf ook aan te geven bij Feyenoord te willen blijven. Aanvankelijk begon hij zijn Rotterdamse periode nog als vaste invaller, maar nadat hij steeds meer begon te scoren kreeg hij de voorkeur boven Bryan Linssen. Die kans heeft hij met beide handen gegrepen.

TIP: Scoort Dessers ook in Marseille? Pak 3.00 keer je inzet!

Moet Feyenoord Dessers een contract aanbieden?

  • Ja
  • Nee
447+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie