Feyenoord meldt zich bij Kone

Soccernews

[img align=left]uploads/kone, arouna[/img]Feyenoord heeft zich volgens Dejongejournalist.nl gemeldt bij de zaakwaarnemer van Roda JC-aanvaller Arouna Koné. Dit heeft diezelfde zaakwaarnemer, Serge Trimpont, bevestigd tegenover De Jonge Journalist. De Ivoriaanse international zal de plaats moeten innemen van Feyenoord-aanvaller Dirk Kuijt. De Engelse club Tottenham Hotspur, waar de Nederlanders Edgar Davids en Martin Jol (trainer) al actief zijn, heeft volgens Trimpont een bod op tafel gelegd. De zaakwaarnemer van Kone beweert dat het om een bedrag van meer dan 12,5 miljoen euro gaat.

De namen van Dirk Kuijt en Arouna Koné zijn de afgelopen maanden meerdere malen in de transfercarrousel genoemd. De transferrechten van Kuijt zouden volgens het Algemeen Dagblad voor vijftig procent verkocht zijn aan een Portugese investeringsmaatschappij. AD. heeft vandaag in een rectificatie gezegd dat deze handtekingen vervalst zijn.

Arouna Koné zou medio vorig seizoen vertrekken naar Ajax, maar kwam niet door de medische keuring vanwege hartproblemen. De medische staf van Roda JC liet haar aanvaller opnieuw onderzoeken en het bleek een vergroot sporthart te zijn, hetgeen geen probleem is voor het spelen van betaald voetbal.

Na het afketsen van de transfer naar Amsterdam meldden zich Olympique Lyon, AC Milan en PSV. Ook Feyenoord had vorig jaar interesse in de diensten van de Roda JC-spits. Desondanks verlengde Roda Jc het contract van Koné tot de zomer van 2009, met een optie voor nog eens twee seizoenen. Naar schatting zal Feyenoord nu ongeveer tien miljoen euro overhebben voor Ariuna Koné.

0 Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen| Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie