Feyenoord krijgt goed én slecht nieuws uit ziekenboeg richting Lazio

Foto: Feyenoord krijgt goed én slecht nieuws uit ziekenboeg richting Lazio

Feyenoord neemt het woensdagavond in de eigen Kuip op tegen SS Lazio. Een overwinning zou een enorme stap richting overwintering in de Champions League kunnen betekenen. Trainer Arne Slot moet het echter wel zien te doen zonder aanvoerder Gernot Trauner.

Ook CL-duel met Lazio komt voor Gernot Trauner te vroeg

De Oostenrijker kampt nog altijd met een knieblessure en miste om die reden ook al Vitesse-thuis (4-0, afgelopen weekend). Ook Lazio komt voor Trauner te vroeg, waardoor Bart Nieuwkoop op rechtsachter zal starten. Lutsharel Geertruida schuift wederom op naar het centrum van de verdediging.

Giménez en Ivanusec inzetbaar

Er was echter ook goed nieuws voor Slot, want Santiago Giménez is ‘gewoon’ inzetbaar. Rotterdam hield de adem in toen de Mexicaan tegen Vitesse uitviel met enkelklachten, na een tackle van Nicolas Isimat-Mirin, maar er worden geen problemen richting woensdagavond verwacht bij hem. “Hij is fit en gaat sowieso spelen, daar maakt niemand zich zorgen om”, bevestigt clubwatcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad.

“Ze hebben wel een goede tweede spits, dus dat is op zich wel op te lossen. Maar ja, Gimenez is in De Kuip echt onaantastbaar. Ik denk dat Ueda net zo makkelijk kan scoren, maar wat Gimenez heeft laten zien en zijn populariteit. De Kuip hangt echt aan hem. Je ziet dat hij steeds meer doelpunten gaat maken, en dit is ook het moment om in de Champions League toe te slaan”, aldus Gouka. Overigens is ook Luka Ivanusec terug bij de wedstrijdselectie, vermoedelijk start de Kroaat wel nog vanaf de bank.

Feyenoord gaat winnen woensdag

  • Ja
  • Nee
270+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie