‘Feyenoord krijgt concurrentie voor toptarget’

Foto: ‘Feyenoord krijgt concurrentie voor toptarget’

Feyenoord en OGC Nice liggen volgens Sky Sports gezamenlijk op kop om de handtekening van Luis Sinisterra te bemachtigen. In deze maand moet duidelijk worden welke club met Leeds United een deal weet af te sluiten.

Interesse van Feyenoord

De Colombiaan trok een jaar geleden de deur van De Kuip achter zich dicht om een avontuur bij Leeds United aan te gaan. Met Sinisterra in de gelederen hoopten de Engelsen in de Premier League actief te blijven, maar de aanvaller kon degradatie uiteindelijk niet voorkomen. Daardoor speelt Leeds United dit seizoen in de Championship.

Sinisterra liet in zijn contract opnemen dat hij bij degradatie voor een vooraf vastgesteld bedrag zou mogen vertrekken, waardoor een transfer waarschijnlijk is. Het is echter de vraag welke club dit bedrag voor hem wil betalen. Voorlopig traint hij bij Leeds United apart, in afwachting van wat er op de transfermarkt gaat gebeuren.

Onderhandelingen over Sinisterra

Het is onduidelijk of OGC Nice al gesprekken met zijn huidige werkgever heeft gehad: zeker is wel dat deze met Feyenoord hebben plaatsgevonden. Dennis te Kloese mikt op een huurconstructie, al is het de vraag of Leeds United hiervoor openstaat. De club heeft een voorkeur voor een verkoop, wat voor Feyenoord onmogelijk is.

OGC Nice is in handen van een rijke eigenaar en lijkt wel dit bedrag op tafel te kunnen leggen. Daardoor is het aannemelijker dat de Fransen met zijn handtekening ervandoor gaan. Feyenoord zal dan hoogstwaarschijnlijk de focus verleggen richting Oussama Idrissi, die afgelopen seizoen ook al in Rotterdam actief was.

Keert Sinisterra terug bij Feyenoord?

  • Ja, ik verwacht het wel
  • Nee, ik denk het niet
262+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie