‘Feyenoord houdt PSV-target in het vizier’

Foto: ‘Feyenoord houdt PSV-target in het vizier’

Feyenoord is achter de schermen druk bezig met de selectie voor aankomend seizoen. De Rotterdammers hebben daarbij de strijd om Ricardo Pepi nog niet opgegeven, zo laat 1908.nl weten.

Enthousiasme over Pepi

De 20-jarige Pepi speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor het gedegradeerde FC Groningen. De aanvaller was echter nauwelijks iets aan te rekenen. In 29 wedstrijden kwam de teller van Pepi op 12 doelpunten en 3 assists te staan, waarmee hij aan de buitenwereld aantoonde dat hij makkelijk een doelpunt kan maken.

Pepi keert deze zomer terug bij FC Augsburg, maar heeft zijn zinnen gezet op een verkoop. Meerdere clubs uit verschillende landen zijn in hem geïnteresseerd. De centrumspits lijkt zelf een voorkeur te hebben voor een terugkeer naar Nederland, aangezien de competitie hem in zijn ontwikkeling uitstekend is bevallen.

Strijd Feyenoord en PSV

De voorbije weken was PSV nadrukkelijk bezig met zijn overgang. Volgens het medium zijn de Eindhovenaren echter niet de enigen die hem willen binnenhalen, want ook Feyenoord is nog altijd in de markt. Hoofdtrainer Arne Slot heeft aan het clubbestuur laten weten dat hij Pepi graag toevoegt aan de huidige selectie.

De Duitse club zou minimaal 8 miljoen euro verlangen. Bovendien moet er een doorverkooppercentage in het contract worden opgenomen. FC Augsburg, dat bij zijn komst 16 miljoen euro op tafel legde, denkt daarbij aan 25 procent. Gezien de concurrentie lijken de onderhandelingen nog wel een tijd in beslag te gaan nemen.

Pakt Feyenoord aankomend seizoen opnieuw de landstitel?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Welke club past beter bij Pepi?

  • Feyenoord
  • PSV
570+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie