‘Feyenoord heeft nieuwe middenvelder bijna beet’

Foto: ‘Feyenoord heeft nieuwe middenvelder bijna beet’

Feyenoord is momenteel druk bezig met het binnenhalen van Thomas van den Belt, middenvelder van PEC Zwolle. In de Keuken Kampioen Divisie is hij dit seizoen één van de beste spelers van de competitie.

Trainer Arne Slot benadrukte afgelopen midweek al eens dat hij er nog een extra middenvelder bij wil, ook al is Quinten Timber terug van blessureleed en doet Mats Wieffer het goed. “Wieffer en Timber hebben recentelijk blessures gehad. Ook gaan we Orkun Kökçü een keer door een schorsing missen”, stelde Slot, die daarom een middenvelder wil die er ‘gelijk kan staan’. “Maar als dat niet haalbaar is, dan vinden wij dat we qua aantallen echt wel iemand anders moeten halen.”

“De komende dagen zullen moeten aantonen of wij die directe versterking kunnen halen. Hebben we er het geld voor om dat voor elkaar te krijgen? Als dat niet zo is, ga je kijken naar jongens die wél betaalbaar zijn.” En afgelopen vrijdag zei Slot verder nog: “We zijn bezig met een middenvelder. Of dat gaat lukken is het tweede, want dat is bij Feyenoord altijd maar de vraag. Wij zijn namelijk niet in staat om, net als andere clubs waarmee wij in concurrentie zijn, meerdere miljoenen neer te tellen. Het is nog niet zo ver dat we zeggen: Het kan elk moment gaan gebeuren. Maar dat we bezig zijn, is helder.”

Vizier op Zwolle

De pijlen zijn dus gericht op de 21-jarige Van den Belt, zo melden Zwolse bronnen aan het betrouwbare 1908.nl. Omdat de speler nog tot medio 2025 vastligt bij De Blauwvingers zal er in de buidel getast moeten gaan worden, vermoedelijk minstens een miljoen euro. Dit seizoen staat Van den Belt op negen goals en vier assists in 22 KKD-duels.

Gaat PEC winnen van Roda JC?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Moet Feyenoord voor Van den Belt gaan?

  • Ja, doen
  • Nee, niet doen
591+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie