‘Feyenoord doet op sponsorgebied belangrijke zaken’

Foto: ‘Feyenoord doet op sponsorgebied belangrijke zaken’

Feyenoord is hard op weg om dit voetbaljaar de eerste landstitel sinds het seizoen 2016/2017 te vieren. De Rotterdammers proberen achter de schermen ook op andere vlakken door te groeien, zo meldt 1908.

Positief gevoel bij Feyenoord

Het aankomende kampioenschap van Feyenoord doet de club niet alleen sportief, maar eveneens financieel goed. Volgend seizoen is het namelijk rechtstreeks geplaatst voor de groepsfase van de Champions League, waardoor het meer dan 40 miljoen euro aan de begroting kan toevoegen.

Bovendien lijkt het komende zomer zaken te kunnen doen met een aantal topclubs. Verschillende partijen uit de Europese topcompetities zijn namelijk geïnteresseerd in de spelers binnen de selectie, waaronder in Orkun Kökcü. Het betekent dat Feyenoord financieel enigszins kan inlopen op PSV en Ajax.

Nieuws over sponsoring

Ook in Europa weet Feyenoord het al twee seizoenen uitstekend te doen. Het clubbestuur heeft het positieve gevoel dan ook aangegrepen om stappen te maken in de sponsoring. Waar het Europarcs al een tijdlang voorop het shirt heeft staan, krijgt het naar verluidt komend seizoen ook een bedrijf achterop het shirt te staan.

Eerder werd duidelijk dat de club bezig is om Prijsvrij.nl te strikken als zogenoemde rugsponsor. Volgens het medium lijkt de deal te lukken, waardoor beide partijen binnen een afzienbare tijd met het positieve nieuws naar buiten lijken te komen. Het is voorlopig nog niet bekend wat de samenwerking Feyenoord gaat opleveren.

Excelsior
Feyenoord
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 7 mei 2023 14:28.

Is Feyenoord afhankelijk van Slot?

  • ja, hij maakt het verschil
  • Nee, de club kan ook zonder hem
1057+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie