FC Twente wil zakendoen met Ajax

Foto: FC Twente wil zakendoen met Ajax

FC Twente is van plan om binnenkort met Ajax contact op te nemen om het te hebben over de toekomst van Anass Salah-Eddine. Als het aan de club uit Enschede ligt, dan maakt de linksback een definitieve overstap.

Toekomst van Salah-Eddine

Aan het begin van het seizoen besloten de Amsterdammers om Salah-Eddine speeltijd te laten opdoen bij FC Twente. Waar lang niet alle talenten erin slagen om direct een basisplaats te verdienen, kreeg de verdediger het voor elkaar om Ron Jans te overtuigen en al snel een vaste waarde te zijn. Hij kreeg daardoor dit seizoen veel complimenten voor zijn goede spel.

Volgens Jan Streuer, die als technisch directeur aan het einde van het seizoen bij FC Twente vertrekt, wil de vereniging Salah-Eddine dolgraag definitief overnemen. Het is bij de eredivisionist voorlopig niet bekend hoe Ajax de toekomst van de vleugelverdediger ziet, maar FC Twente gaat in ieder geval een poging wagen om hem te kopen.

“Wat we het liefst willen is een speler overnemen”, zo onthult hij tijdens Goedemorgen Eredivisie op ESPN. “Dus we moeten in gesprek met Ajax daarover. Dat gebeurt op korte termijn. Maar de speler moet ook willen natuurlijk. Hij heeft goede stappen gemaakt. Dat hij op het middenveld is komen te spelen, is super voor hem.”

Problemen bij Ajax

Het is de vraag of Ajax bereid is om met FC Twente in gesprek te gaan. De Amsterdammers hebben al het gehele seizoen problemen op de linksbackpositie en zien in Salah-Eddine wellicht een goede mogelijkheid voor de toekomst. Aangezien hij nog een doorlopend contract heeft, is er bij Ajax bepaald geen haast om hem te laten vertrekken.

Wat kan Anass Salah-Eddine het beste doen?

  • Bij Ajax voor zijn kans gaan
  • Naar FC Twente verkassen
1035+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie