EXCLUSIEF: Piotr Zielinski populair transfertarget

Foto: EXCLUSIEF: Piotr Zielinski populair transfertarget

Napoli presteert dit seizoen geweldig, zowel in de Italiaanse Serie A als in de Champions League, maar dat betekent meteen óók dat Napels een populaire bestemming is voor veel Europese grootmachten. Victor Osimhen is in trek, maar dat geldt zeker óók voor Piotr Zielinski.

Volgens Gianluca Di Marzio is trainer Luciano Spalletti helemaal gek van de middenvelder: “He loves him!” Toch is het niet volstrekt uitgesloten dat de Pool binnen afzienbare tijd verkocht wordt: “Twaalf maanden geleden was Juventus voor hem in de markt, maar voor hen is het nu natuurlijk niet het juiste moment om een speler als Zielinski aan te trekken (wegens de problemen in Turijn, red.)… Om veel geld aan hem uit te geven. En een transfer naar een andere Italiaanse club, dat wordt moeilijk.”

Transfer naar Premier League?

Zielinski had in het recente verleden echter ook vrijers uit het buitenland: “West Ham United wilde hem naar de Premier League halen. En misschien komt er nog wel een Engelse club om de hoek kijken voor hem.”

Het is overigens helemaal niet zo dat de nummer 10 het niet naar zijn zin heeft in Napels: “Hij is hartstikke gelukkig met Napoli en Napoli met hem. Op dit moment is een vertrek ook helemaal niet aan de orde, voor Napoli in ieder geval niet. Ze willen hem juist houden.” Maar iedereen heeft zo zijn prijs: “Ja, het heeft allemaal met het bod te maken.”

Goede speler?

  • Vind ik wel
  • Vind ik niet
30+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie