‘Enorme dreun voor Marc Overmars’

Foto: ‘Enorme dreun voor Marc Overmars’

Marc Overmars heeft grote schade aangericht als directeur voetbalzaken van Ajax. De oud-international maakte zich schuldig aan grensoverschrijdend gedrag en dat heeft niet alleen gevolgen voor zijn zakelijke toekomst.

Overmars stapte op bij Ajax en nam daarna genoegen met Royal Antwerp FC als nieuwe club. Zijn Belgische benoeming zorgde afgelopen week voor een nieuwe rel, maar daar blijft het waarschijnlijk niet bij. Story bericht: “Zijn thuisfront bestaat uit zijn echtgenote en voormalig Miss Nederland Chantal van Woensel en hun twee zoons, twintigers Nick en Frenkie. Met hen woont Marc in de bosrijke omgeving van Epe. Maar volgens hardnekkige geruchten duurt dat niet lang meer.”

“Chantal, die compleet verrast werd door de onsmakelijke onthulling dat Marc seksueel getinte appjes had gestuurd aan vrouwelijke collega’s inclusief foto’s van zijn geslachtsdeel, zou hem de deur gewezen hebben! Hoewel dit gerucht bij het ter perse gaan van deze Story niet bevestigd kon worden, is het wel heel toevallig dat Marc afgelopen maandag aankondigde naar Antwerpen te verhuizen, nu hij daar tot veler verbazing aan de slag kan als technisch directeur van voetbalclub Antwerp”, zo stelt het medium. 

De kans is naar verluidt ‘nihil’ dat zijn vrouw meeverhuist naar Antwerpen. Story vervolgt: “Haar gehele sociale leven plus dat van haar zoons speelt zich in Nederland af. Dat Marc aangeeft naar de mondaine Vlaamse stad te verhuizen, voedt de roddels dat hij en Chantal in een huwelijkscrisis terechtgekomen zijn.”

Wint Antwerp bij Leuven? De odd is 2.15!

Geef je haar gelijk?

  • Ja
  • Nee
1491+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie