Driessen maakt gehakt van Oranje-lezing: “Gelul”

Foto: Driessen maakt gehakt van Oranje-lezing: “Gelul”

Valentijn Driessen weigert te geloven dat er sprake is van een virusinfectie bij het Nederlands elftal. Volgens de chef voetbal van De Telegraaf wijst alles op een voedselvergiftiging.

Geen virusinfectie bij Oranje

Een vijftal spelers heeft donderdagochtend de selectie van Oranje verlaten. Bart Verbruggen, Matthijs de Ligt, Sven Botman, Joey Veerman én Cody Gakpo werden doorgestreept richting het EK-kwalificatieduel met Frankrijk. Volgens de officiële lezing is een virusinfectie de boosdoener, maar Driessen weerspreekt dit.

De journalist vertelt in een video-item van de krant dat hij contact heeft gehad met medici. “Die artsen zeiden ook: als het nou echt een virus is, dan mag je geen enkel risico nemen. Dan moet je gewoon Frankrijk bellen en zeggen dat je niet komt. Als er een virus heerst, dan kan dat gewoon gevaarlijk zijn.”

Huisarts geeft Driessen gelijk

Driessen vervolgt: “Bij een voedselvergiftiging is het meestal uitkotsen, uitpoepen en hup weer door. Daarom kunnen een paar jongens, dat liet Koeman gisteren ook open, misschien weer aansluiten voor die ‘hele’ belangrijke wedstrijd tegen Gibraltar. Ik krijg nu een appje van m’n voormalig huisarts. Hij zegt: ‘vijf man ziek van een virus binnen een paar uur, gelul’.”

Die lezing kan Driessen wel bekoren. “Dat zijn nog eens teksten. Gewoon recht voor z’n raap en zeggen wat er aan de hand is en je niet overal achter proberen te verschuilen.”

Speelt Oranje gelijk in Parijs?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Eens?

  • Ja
  • Nee
137+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie