‘Drama dreigt voor Alfred Schreuder’

Foto: ‘Drama dreigt voor Alfred Schreuder’

Alfred Schreuder zit sinds zijn ontslag bij Ajax zonder club. Eventjes leek het klaar als een klontje dat hij terug zou gaan keren bij Club Brugge, maar dat is nu plots hoogstens onzeker geworden.

Brugge stelde in de winterstop nog Scott Parker aan als opvolger van Carl Hoefkens, die op zijn beurt Schreuder had vervangen afgelopen zomer. Onder Parker draait Brugge echter nóg slechter dan het al onder Hoefkens deed. In de Jupiler Pro League is de aansluiting met de top-drie al verloren gegaan na negen punten uit de laatste negen duels, in de Champions League werd de club gisteren keihard uitgeschakeld door SL Benfica (5-1, na eerder al 0-2 in België).

‘Twijfels bij Brugge over Schreuder’

Dat Parker na de blamage in Lissabon ontslagen gaat worden, staat welhaast vast. Maar volgens de Belgische media zijn er intern nog wel veel twijfels over de vraag of Schreuder dan teruggehaald moet worden ter vervanging. Volgens Het Laatste Nieuws neigt de clubleiding meer naar het aanstellen van een tussenpaus (assistent-trainer Rik De Mil of beloftenploeg-trainer Nicky Hayen), om vervolgens komende zomer een nieuwe eindverantwoordelijke aan te stellen – niet Schreuder, in dat geval. Eerder liep hij ook al nipt een job mis bij Leeds United.

Goede ervaringen

De Barneveldse coach werd halverwege vorig seizoen binnengehaald door Club en maakte de blauwzwarten dankzij een magnifieke inhaalrace op de ranglijst kampioen van België.

Jan Breydel Stadion

Jupiler League

12 maart 2023

14:30

Club Bruges
Standard Liege
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 12 maart 2023 13:29.

Zou jij voor Schreuder gaan, als je Brugge was?

  • Ja
  • Nee
1406+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie