‘Domper voor Wijnaldum: AS Roma kijkt naar vervanger’

Foto: ‘Domper voor Wijnaldum: AS Roma kijkt naar vervanger’

Georgino Wijnaldum heeft een terugslag gekregen in zijn revalidatie van zijn beenbreuk. AS Roma en trainer José Mourinho rekenden op een terugkeer van de middenvelder in de tweede seizoenshelft, maar moeten mogelijk nog op zoek gaan naar een vervanger. De blessure blijkt nog niet voldoende genezen, waardoor Wijnaldum voorlopig de groepstraining nog moet laten schieten.

Corriere dello Sport meldt dat Wijnaldum afgelopen week in Nederland is geweest voor voor onderzoeken, maar daarbij slechts nieuws heeft gekregen. Volgens het Italiaanse medium zou de beenbreuk, die Wijnaldum al lange tijd buitenspel laat staan, nog niet genoeg hersteld zijn. De middenvelder zou dan ook nog niet mee mogen doen met de groepstrainingen van Roma.

Vervanger Wijnaldum

De Serie A-club had de middenvelder al terugverwacht op het veld en twijfelt nu of het alsnog de transfermarkt moet gaan om een vervanger te halen. Mourinho had gehoopt dat Wijnaldum weer aan zou kunnen sluiten en ziet in de Nederlander een belangrijke schakel voor zijn middenveld. Roma heeft echter niet veel financiële ruimte om een vervanger aan te trekken.

Volgens Corriere dello Sport hoopt Mourinho alsnog op een snelle terugkeer van Wijnaldum, maar ondertussen lijkt Roma toch voorzichtig om zich heen te kijken. Daarbij kijken de Italianen naar een goedkope tussenoplossing, gezien men er baat bij heeft om een Champions League-ticket in de wacht te slepen zodat de financiële positie verbetert kan worden.

Zie jij Wijnaldum nog terugkeren bij Oranje?

  • Ja, dat verwacht ik wel
  • Nee, die moet Koeman niet meer selecteren
166+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie