Derksen vernietigt Eredivisie-speler: ‘Dom en onaanvaardbaar’

Foto: Derksen vernietigt Eredivisie-speler: ‘Dom en onaanvaardbaar’

Johan Derksen heeft met keiharde woorden gereageerd op het nieuws dat Joshua Brenet tot één maand gevangenisstraf is veroordeeld omdat hij voor een tweede keer is betrapt op rijden zonder geldig rijbewijs. Eerder werd de back van FC Twente ook al veroordeeld voor huiselijk geweld.

Johan Derksen snapt wel dat FC Twente per direct af wil van Joshua Brenet

Twente wil zijn komende zomer aflopende contract dan ook per direct gaan verscheuren. Job Knoester vindt het vooral opvallend dat er een hogere straf is uitgesproken dan de eis van de officier van Justitie was. “Heel opvallend, want de eis was lager. Hij was ook niet op komen dagen bij de rechter..” En dat helpt natuurlijk niet mee.

Derksen: “Die jongen van FC Twente maakt er ook wel een zooitje van.” De analist snapt wel dat Twente Brenet liever kwijt dan rijk is. “Als je zonder rijbewijs in een auto gaat rijden, is dat onverantwoord en dom.”

“Hij is ook veroordeeld voor huiselijk geweld, dat vind ik onaanvaardbaar. In de horeca misdraagt hij zich. Ik vind dat een club met hem moet stoppen, maar dat doen ze nou ook. Ze hebben ooit eerder een speler met huiselijk geweld op staande voet ontslagen.” Derksen doelt daarmee op Jody Lukoki, die zonder een wedstrijd voor Twente te hebben gespeeld al weer weg moest. In mei 2022 overleed Lukoki aan een hartstilstand.

Brenet gaan we nooit meer in de Eredivisie terugzien

  • Eens
  • Oneens
485+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie