Derksen en Driessen fileren ‘mysterieuze, arrogante snuiter’ van PSV

Foto: Derksen en Driessen fileren ‘mysterieuze, arrogante snuiter’ van PSV

Het is diep crisis bij PSV, dat gisteren onderuit ging tegen FC Emmen (1-0). De selectie van de Eindhovenaren lijkt momenteel niet meer dan subtop-waardig, vinden ook analisten Valentijn Driessen en Johan Derksen. De verantwoordelijke daarvoor: Marcel Brands.

“Of Ruud van Nistelrooy gezakt is voor zijn examen? Welnee! Zijn beste spelers zijn afgepakt”, countert Derksen in Vandaag Inside. Hij wijst naar directeur Brands. “De arrogantie straalt van zijn kop. Hij is binnengekomen met een houding van: ik heb het uitgevonden en ik ga PSV eens even in de steigers zetten. Je kreeg ook nooit contact met die man. Altijd is hij afhoudend en mysterieus: ik vind het een vreemde snuiter.”

“Ik snap niet dat PSV de ideale algemeen directeur in hem ziet. Scouten, ijverig zijn en, als er geld is, een speler kopen kan iedereen. Nu moet hij voor het eerst in zijn leven leidinggeven aan personeel. Nou, daar weet hij ook niks van. Met die arrogante uitstraling sta je ook meteen met 1-0 achter. Als technisch directeur heeft hij het een en ander gepresteerd, maar waarom hij nu algemeen directeur is… Hij lijkt wel een politicus die in de gemeenteraad, in de provinciale staten en in de Tweede Kamer zit.”

‘Hij helpt PSV naar de gallemiezen’

Tafelgast Driessen sluit zich er bij aan: “Marcel Brands is wel gezakt voor zijn examen, ja. Hij is degene die overal verantwoordelijk voor is. Eerst slachtofferde hij voormalig technisch directeur John de Jong en nu laat hij zijn oren hangen: Madueke hoefde je niet te verkopen, maar hij verkocht hem toch. Nu kom je met een jongen van Anderlecht (Fábio Silva, red.), maar die gaat het natuurlijk ook niet redden. Eerst heeft hij Everton naar de gallemiezen geholpen, en PSV is de volgende club. Als je al niet geschikt bent als algemeen directeur, dan kan je al helemaal niet ook nog technisch directeur erbij zijn.”

PSV Eindhoven
Go Ahead Eagles
Kansen zijn onderhevig aan verandering. Laatst bijgewerkt 28 januari 2023 16:30.

Eens met Driessen en Derksen?

  • Ja
  • Nee
505+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie