“De waarheid is dat Ronaldo nooit een optie is geweest”

Foto: “De waarheid is dat Ronaldo nooit een optie is geweest”

Cristiano Ronaldo vertrekt binnenkort bij Manchester United en een gouden handdruk zal hij hoogstwaarschijnlijk niet ontvangen, na het ietwat choquerende interview dat de Portugees onlangs aan The Sun gaf. Waar gaat CR7 nu naartoe?

Het Italiaanse AS Roma van oefenmeester José Mourinho, een oude bekende van Ronaldo, werd genoemd, maar die optie kunnen we wegstrepen. Technisch directeur Tiago Pinto van de Romeinen laat namelijk aan La Gazzetta dello Sport weten: “Een van de dingen die me irriteren aan Italië is dat het altijd over de transfermarkt gaat. De waarheid is dat Ronaldo nooit een optie is geweest. Deze geruchten zijn nergens op gebaseerd, maar in Italië linken ze elke dag drie nieuwe spelers aan je club.”

350 miljoen euro

In het interview met Morgan liet Ronaldo weten een krankzinnig aanbod (350 miljoen euro) uit Saudi-Arabië afgeslagen te hebben: “Ja, dat klopt. Dus wat ik nu graag wil zeggen: al die onzin die is geschreven door de pers, dat niemand mij wilde hebben, is gewoon niet waar. Maar ik was gelukkig bij United en gemotiveerd om er een goed seizoen van te maken. Toch bleef de media maar herhalen dat niemand mij wilde hebben. Hoe kan niemand een speler die 32 goals in een jaar heeft gemaakt willen hebben?”

De Portugees vond het wel moeilijk om zoveel geld links te laten liggen: “Maar ik voelde me gelukkig bij United en had het gevoel dat ik nog veel doelpunten kon maken. Dat geloof heb ik nog steeds.”

Mogelijk ligt de toekomst van Ronaldo in de Amerikaanse Major League Soccer, schreven we eerder op de zaterdagavond.

Wordt Ronaldo WK-topscorer?

*Odds zijn onderhevig aan verandering.

Zou jij Ronaldo nog willen hebben?

  • Jawel hoor
  • No way!
169+ Votes

Lees meer

Deel op sociale media:

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie